Karhia Plukmachine Pro Kit

499.00

De Karhia Pro werkt met twee soorten plukvoetjes. De platte plukvoetjes (Stripping Paw Flat) verwijderen meer haar per keer. Deze gebruikt u op vachten met dun zacht haar die gemakkelijk los laat. De geribbelde plukvoetjes (Stripping Paw Rake) verwijderen minder haar per keer. Deze worden bijvoorbeeld op dikke vachten gebruikt. De plukvoetjes slijten per plukbeurt maar kunnen uiteraard nabesteld worden. De Karhia Pro heeft een instelbare snelheid waarmee u de kracht van het plukken kunt instellen en een instelbare kam waarmee u de lengte kunt bepalen.

De Karhi Pro Groomer’s Kit wordt geleverd met de Karhia Pro, de slang, de doorzichtige tube, 6 platte plukvoetjes, 6 geribbelde plukvoetjes.

LET OP: Het gebruik van krijt en/of plukpoeder kan de levensduur van uw stofzuiger en/of Clipper vac aanzienlijk verkorten of schade toebrengen en valt nooit onder enige garantie. Het gebruik van krijt en/of plukpoeder met uw Karhia Pro wordt dan ook sterk afgeraden.

Categorie:

Beschrijving

Karhia Pro Groomer’s kit.

De Karhia Pro is de eerste plukmachine in de wereld. De Karhia Pro ontlast uw pols en vingers omdat u niet meer zelf hoeft te plukken. Ideaal voor in de salon met vele plukhonden. De Karhia Pro werkt met een doorzichtige tube waar u uw stofzuiger of uw Clipper vac aan kunt bevestigen. Haren worden dan ook direkt weggezogen. Werken met de Karhia Pro is dus niet alleen minder belastend voor uw lichaam maar ook gezonder.


Exclusive producten

Speciale categorie van producten